A minap a sportmédiát böngészve egy fura cikkre lettem figyelmes, azaz a cikk címére, amely így hangzott: „Egy spanyol varázsló megátkozta Cristiano Ronaldót” jött is a szokásos kattintás és már elmélyülők a cikk olvasásában. A lényege az volt, hogy a világ legdrágább focistája úgy járt, mint Csipkerózsika, őt is megátkozta egy gonosz spanyol boszorka, amelyet egy cserbenhagyott sexi idegen csaj bérelt fel.   A varázslat célja nem az örök állomba való szenderülés volt, hanem a világsztár karrierjének a derékba törése. Ez volt az a pillanat, amikor azt gondoltam: Húúú azt a kurva jobbról-balról mire nem képesek a nők.  A gyerekkorom kedvenc meséjében, örök állom helyet csupán 100év szundításra sikerült lealkudni a jó boszorkának az átkot, mondjuk Ronaldonak a 100 év kihagyás is talán kicsit sok lenne. Ezért biztos jobban lobbizott, mint Csipkerózsika családja és talán többet is fizetett a „feloldozó” boszorkának ugyanis a nagy sérülést, ami derékba törhette volna a karrierjét sikerült egy 3-4 nap alatt gyógyuló bokaficamra lealkudozni.  Így tehát továbbra is élvezhetjük a portugál csodálatos játékát. Talán a cserbenhagyott sexi csaj után mi bánhatjuk a legjobban, hogy Cé Ronaldo ilyen apró sérülést szenvedett, ugyanis a Portugália – Magyarország mérkőzésen már pályára léphet.:)))

Komolyra fordítva a dolgot vajon a XXI. században létezik feketemágia? És tényleg csak ennyiből áll, hogy felbérelünk egy boszit és valakinek véget vet a karrierjének? Vagy ez csak egy mese és az emberek belebeszélik a dolgokat?

Ja majd elfelejtettem ha ti is ismertek ilyen boszikat szóljatok mert szükségem lenne egyre. Ugyanis az oviba egy srác ellopta a zsíros kenyerem és most szeretném megbosszulni.

E bejegyzés aranymondása pedig:
„A nők intelligensek, és a Föld banán alakú.”   

 

 

 

Címkék: csaj ronaldo idegen sexi cristiano magia zsiroskenyer

A bejegyzés trackback címe:

https://galactico.blog.hu/api/trackback/id/tr31436628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tencike 2009.10.09. 17:18:36

A fekete mágiáról mindig egy film jut eszembe, mikor az egyik szereplő fekete tyúkokat dobált bele egy nagy üstbe. Én Ronaldo helyében a következő mérkőzésen fokhagyma nyaklánccal jelennék meg...Vagy az vámpírok ellen jó??? Fene tudja már...
süti beállítások módosítása