A Bursaspor stadionjában lejátszódott Törökország – Örményország Világbajnoki selejtezőt követő sajtótájékoztató után, a Bursaspor elnöke Ibrahim Yazici(bal oldali kép) fizikailag bántalmazta Erhan Telli (jobb oldali kép)sportújságírót!

Az újságíró két nappal a meccs előtt egy fura cikket közölt, amelyben a távozni kényszerülő szövetségi kapitány Fatih Terim és Ibrahim Yazici párbeszédét boncolgatta, a riportból az derült ki, hogy a Török Labdarúgó Szövetséget hibáztatják Terim távozásáért. A volt szövetségi kapitány nem reagált a cikkre, de Yazici annál inkább. Az elnök, Telli elmondása szerint a tegnapi sajtótájékoztató után néhány biztonsági emberével megállították, majd rövid szóváltás után megverték. Az újságíró korházba került, majd feljelentette az elnököt fizikai bántalmazásért.

 

Tehát aki újságírásra adja a fejét, az előbb vegyen pár  kickbox leckét!!!!

Címkék: vb rendorseg korhaz verekedes labdarugas ujsagiro bunyo torokok ormenyek erhan telli inrahim yazici klubelnok

A bejegyzés trackback címe:

https://galactico.blog.hu/api/trackback/id/tr741451988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztinaaa 2009.10.16. 15:48:48

képzeld épp a héten töltöttem le egy boxaerobikot, talán még hasznát vehetem....most igazán elgondolkodtattál:)
süti beállítások módosítása